Website laten maken?

Websiteforyou bouwt en onderhoudt websites voor het MKB!

 

Website laten maken

Wil je een professionele website laten maken? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Met meer dan 7 jaar ervaring en veel tevreden klanten in verschillende branches help ik je graag verder om van jouw website ook een succes te maken!

Het is van het grootste belang dat een website gericht is op je doelgroep. Door een professionele website te laten maken kan je doelgroep snel de juiste informatie vinden en eenvoudig contact opnemen.

Geschikt voor alle apparaten

Mobile first! Deze uitdrukking gebruikt Google al jaren. De website’s van tegenwoordig worden vaker bekeken met een mobiel of tablet dan vanaf een desktop of laptop. Vandaar dat ik alle websites geschikt maak voor alle apparaten.

Veilig met een SSL certificaat

Een SSL certificaat voor websites en webshops wordt steeds belangrijker. Google laat al langere tijd weten dat websites die zijn beveiligd met een SSL certificaat (https), hoger te waarderen in de ranking dan websites zonder SSL certificaat. De meeste browsers geven nu al aan of je website veilig is of niet. Door middel van een groen slotje in de adresbalk en een melding informeren ze de bezoeker over de veiligheid van de website. En de melding dat je website niet veilig is wil je natuurlijk niet hebben voor je bezoekers.

Veiligheid staat bij Websiteforyou hoog in het vaandel. Vandaar dat elke website niet alleen voorzien wordt van een SSL certificaat, maar zal er tevens gebruik gemaakt gaan worden van DNSSEC en HSTS. Dit alles voor een optimale veiligheid van uw website.

Vindbaarheid

Goed gevonden worden door de diverse zoekmachines is erg belangrijk. Door het bereiken van je de doelgroep behaal je meer resultaat met je website. Ik zorg er voor dat je website technisch en inhoudelijk op de juiste manier wordt ingericht zodat de zoekmachines je website goed kunnen vinden. Daarnaast kan je met de verschillende online marketing kanalen nog meer bezoekers op je website krijgen.

Websiteonderhoud

Website onderhoud

Om goed te functioneren heeft elke website onderhoud nodig. Zowel technisch als inhoudelijk. Om een website goed te onderhouden is de juiste kennis vereist. Heb je die kennis niet in huis of heb je de tijd niet om je website goed te onderhouden? Aarzel niet om contact met me op te nemen. Ik onderhoud jouw website snel en vakkundig waardoor de content goed leesbaar is voor bezoekers en gemakkelijk te indexeren is door zoekmachines.

Hiervoor is een apart onderhoudscontract voor af te sluiten. U kunt dus gewoon gebruik maken van uw bestaande website, alleen geeft u het onderhoud uithanden. U kunt zich dan volledig richten op uw eigen corebusiness.